Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Van der Helm en Shukrula in actie in WK-kwalificatie

KNVB Media
KNVB Media
15 september, 9:44

Lizzy van der Helm fluit het WK-kwalificatieduel tussen Roemenië en Kroatië. - Foto: KNVB Media

Lizzy van der Helm en Shona Shukrula komen aanstaande vrijdag in actie in het kwalificatietoernooi voor de FIFA Women’s World Cup 2023. Van der Helm leidt het duel tussen Roemenië en Kroatië, Shukrula is door de UEFA aangewezen als scheidsrechter bij de wedstrijd tussen Slowakije en Zweden.

Van der Helm reist af naar het Roemeense Mogosoaia, waar vrijdag om 19.30 uur zal worden afgetrapt. Nicolet Bakker en Ashley de Haan zijn de assistent-scheidsrechters, terwijl Sterre Bijlsma is aangewezen als vierde official.

De wedstrijd tussen Slowakije en Zweden wordt om 17.30 uur in Senec gespeeld. Shukrula wordt in Slowakije geassisteerd door het Belgische duo Ella de Vries en Joline Delcroix. Julia van Es is de vierde official bij dit duel.

Shona Shukrula leidt de interland tussen Slowakije en Zweden.

Australië en Nieuw-Zeeland

De kwalificatie voor de FIFA Women’s World Cup 2023 gaat deze week van start. Inzet is een ticket voor het eindtoernooi, dat in Australië en Nieuw-Zeeland zal worden gehouden. Ook de OranjeLeeuwinnen komen in actie. Zij nemen het vrijdag op tegen Tsjechië. De wedstrijd begint om 20.45 uur en zal worden gespeeld in het FC Groningen Stadion.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen