Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Deze week drie Nederlandse scheidsrechters in de Champions League

KNVB Media
KNVB Media
30 november, 9:04

Serdar Gözübüyük fluit woensdag Club Brugge - FC Zenit. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie, Bjorn Kuipers en Serdar Gözübüyük komen deze week in actie als scheidsrechter in de Champions League. Zij fluiten respectievelijk Borussia Mönchengladbach - Internazionale, FC Porto - Manchester City en Club Brugge - FC Zenit.

Mario Diks en Hessel Steegstra zijn de assistenten van Makkelie in Duitsland. Kevin Blom is de VAR samen met assistent Jochem Kamphuis. De Slovaak Ivan Kruzliak heeft de functie van vierde official.

Sander van Roekel en Erwin Zeinstra reizen als assistenten mee met Kuipers naar Porto. De Belg Lawrence Visser is dinsdag de vierde official. Pol van Boekel neemt de taak van VAR op zich en krijgt daarbij ondersteuning van Rob Dieperink.

Woensdag komt Gozübüyük in actie in Brugge. De scheidsrechter krijgt ondersteuning langs de zijlijn van Joost van Zuilen en Johan Balder. Allard Lindhout is de vierde official. Dennig Higler is de VAR met assistentie van Bas Nijhuis.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen