Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Lizzy van der Helm leidt WEURO-kwalificatieduel Letland - Hongarije

KNVB Media
KNVB Media
21 september 2020, 9:30

Lizzy van der Helm leidt dinsdag met haar team de WEURO-kwalificatiewedstrijd Letland - Hongarije. - Foto: KNVB Media

Lizzy van der Helm is door de UEFA aangesteld voor het WEURO-kwalificatieduel tussen Letland en Hongarije. Het duel in groep F wordt gespeeld op dinsdag 22 september. De aftrap is om 17.00 uur in het Daugava stadion in Liepaja.

Van der Helm wordt tijdens het duel geassisteerd door Diana Snoeren en Bianca Scheffers. Manon Plandsoen is vierde official.

WEURO 2022

Letland en Hongarije speelden een keer eerder tegen elkaar. Hongarije was in de thuiswedstrijd van deze kwalificatiereeks met 4-0 de sterkste. Letland heeft nog geen punt gepakt in groep F. Hongarije staat op plek nummer drie al vijf punten achter op Zweden en IJsland. En heeft bovendien nog een wedstrijd meer gespeeld. 

De nummers een en drie beste nummers twee van de negen groepen kwalificeren zich rechtstreeks voor het EK Vrouwen in Engeland in 2022. De zes overige nummers twee strijden in play-offs om de drie overgebleven plaatsen. 

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen