Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Team Kuipers leidt Griekse bekerfinale

KNVB Media
KNVB Media
10 september 2020, 14:05

Björn Kuipers fluit zaterdag 12 september de Griekse bekerfinale tussen Olympiakos Piraeus en AEK Athene. - Foto: KNVB Media

Björn Kuipers is door de Griekse voetbalbond gevraagd om de finale van de Griekse beker te fluiten. Het duel tussen Olympiakos Piraeus en AEK Athene wordt zaterdag 12 september gespeeld in het Georgios Kamaras Stadion in Athene.

Kuipers werd eind juli al gevraagd voor de bekerfinale. Niet alleen door de Griekse bond, maar ook door de UEFA, zodat hij wedstrijdritme op kon doen om in augustus goed voorbereid aan de start te verschijnen van de nog te spelen wedstrijden in de Champions League en de Europa League. De finale werd echter twee keer uitgesteld. Op 26 juli kon de wedstrijd niet doorgaan omdat de politie de veiligheid van de spelers niet kon garanderen. Vervolgens moest het duel op 30 augustus ook worden uitgesteld omdat de hele selectie van Olympiakos vanwege een coronageval in quarantaine moest.

Team Kuipers voor de 100ste KNVB Bekerfinale in 2018. Rob Dieperink ontbreekt op deze foto.

Atheense derby

‘Team Kuipers’ wordt in Griekenland gecompleteerd door zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Rob Dieperink gaat mee als vierde official, Pol van Boekel is VAR.

Olympiakos Piraeus behaalde de finale van de Griekse beker door PAOK Saloniki over twee wedstrijden uit te schakelen, AEK Athene versloeg Aris Saloniki. Kuipers en Danny Makkelie waren in juni ook al verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de returns in de have finales.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen