Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kamphuis fluit Denemarken O21 - Oekraïne O21

KNVB Media
KNVB Media
4 september 2020, 13:45

Jochem Kamphuis leidt zijn eerste officiële interland sinds hij in januari de FIFA-Badge in ontvangst nam.. - Foto: KNVB Media

Jochem Kamphuis is aangewezen als scheidsrechter bij het EK-kwalificatieduel tussen Denemarken onder 21 en de leeftijdsgenoten uit Oekraïne. Voor de 34-jarige Groninger is het de eerste officiële interland sinds hij in januari voor het eerst zijn FIFA-badge in ontvangst nam.

Bas van Dongen en Jan de Vries zijn aangesteld als assistenten van Kamphuis, Siemen Mulder reist mee als vierde official.

— Jochem Kamphuis toont in januari trots zijn FIFA-Badge.

EK-kwalificatie

De wedstrijd tussen Denemarken en Zweden maakt onderdeel uit van de EK-kwalificatie voor spelers onder 21 jaar. Beide landen zijn ingedeeld in een poule met Roemenië, Finland, Noord-Ierland en Malta. Denemarken staat momenteel eerste in de groep, Oekraïne staat vierde. De wedstrijd wordt gespeeld in het Aalborg Stadion in Aalborg en begint om 18.00 uur.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen