Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Danny Makkelie fluit topduel in Griekenland

KNVB Media
KNVB Media
13 juli 2020, 14:48

Danny Makkelie fluit de Griekse topper tussen AEK Athene en PAOK Saloniki. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie is aangewezen om aanstaande woensdag de competitietopper tussen AEK Athene en PAOK Saloniki te leiden. De winnaar verzekert zich van een plek in de voorronde van de Champions League. Afgelopen maand floten Makkelie en Björn Kuipers al de twee terugwedstrijden in de halve finales in de Griekse beker.

Makkelie reist samen met zijn assistenten Mario Diks en Hessel Steegstra naar de Griekse hoofdstad. Jochem Kamphuis gaat mee als VAR. Voor ‘Team Makkelie’ is deze wedstrijd een manier om wedstrijdritme op te doen om in augustus goed voorbereid aan de start te verschijnen van de nog te spelen wedstrijden in de Champions League en de Europa League.

Olympiakos Piraeus is met grote overmacht kampioen van Griekenland geworden. AEK Athene en PAOK Saloniki strijden om de tweede plaats en daarmee een plek in de voorronde van de Champions League. Het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen bedraagt drie punten.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen