Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Mooie affiches voor Makkelie en Kuipers in Champions League

KNVB Media
KNVB Media
8 december 2019, 10:15

Danny Makkelie fluit Red Bull Salzburg - Liverpool FC. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie is door UEFA aangesteld voor het cruciale Champions League-duel tussen Red Bull Salzburg - Liverpool FC. Ook Björn Kuipers heeft een prachtige wedstrijd toegewezen gekregen. Hij reist af naar Milaan voor de kraker tussen Internazionale en Barcelona.

Danny Makkelie wordt dinsdag in Oostenrijk geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra. Kevin Blom fungeert als vierde official, Jochem Kamphuis is de VAR en Bas Nijhuis AVAR. Zowel de thuisploeg als de bezoekers maken nog kans op het bereiken van de volgende ronde. Liverpool is koploper en staat op 10 punten, Salzburg op 7. Maar winnen de Oostenrijkers, dan gaan ze de ploeg van trainer Jürgen Klopp voorbij. Nummer twee Napoli, dat op 9 punten staat, speelt gelijktijdig tegen het Belgische Genk, dat al uitgeschakeld is.

Kuipers naar Milaan

Björn Kuipers wordt in Milaan, waar dinsdag om 21.00 uur wordt afgetrapt, geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, Serdar Gözübüyük is vierde official. Pol van Boekel fungeert in dat duel als VAR, hij wordt op zijn beurt geassisteerd door AVAR Dennis Higler.

Björn Kuipers fluit Inter - Barcelona.

Barcelona is al verzekerd van overwintering in de Champions League, maar dat geldt nog niet voor Internazionale. De Italianen staan op gelijke hoogte met Borussia Dortmund, maar hebben vooralsnog een iets beter doelsaldo. De Duitsers nemen het dinsdagavond op hetzelfde moment op tegen Slavia Praag, dat al uitgeschakeld is.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen