Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kuipers fluit in Champions League; Makkelie VAR in Manchester

KNVB Media
KNVB Media
24 november 2019, 12:17

Björn Kuipers en zijn team reizen af naar Belgrado. - Foto: KNVB Media

Scheidsrechter Björn Kuipers fluit dinsdag een groepswedstrijd in de Champions League. Hij is door UEFA aangesteld voor het treffen tussen Rode Ster Belgrado en Bayern München. Danny Makkelie is diezelfde avond VAR bij het duel Manchester City - Shakhtar Donetsk.

Danny Makkelie is door UEFA als VAR aangesteld in deze Champions League-ronde.

Kuipers reist met zijn vaste team naar de Servische hoofdstad. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra zijn de assistent-scheidsrechters, terwijl Dennis Higler aantreedt als vierde official. Pol van Boekel is de VAR van dienst, met naast hem Joost van Zuilen (AVAR). Bayern München is koploper in groep B met de maximale twaalf punten uit vier duels. Rode Ster boekte tot dusver één overwinning, thuis tegen Olympiakos Piraeus.

Makkelie in Manchester

Makkelie is de enige Nederlandse vertegenwoordiger in het arbitrale team dat de leiding heeft over Manchester City - Shakhtar Donetsk. Hij ondersteunt als videoreferee de Sloveen Slavko Vincic die de leiding op het veld heeft. De Engelse kampioen voert met tien punten de ranglijst aan in groep C, de Oekraïners volgen met vijf punten op de tweede plaats.

Beide duels beginnen dinsdag om 21.00 uur.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen