Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eljilali fluit in Futsal Champions League

KNVB Media
KNVB Media
6 oktober 2019, 9:00

Ibrahim Eljilali (tweede van rechts) reist als scheidsrechter af naar Tsjechië voor de Futsal Champions League. - Foto: KNVB Media

Scheidsrechter Ibrahim Eljilali komt deze week in actie in de Futsal Champions League. De arbiter is door de UEFA aangesteld als een van de scheidsrechters die de wedstrijden in Groep 5 in goede banen moet leiden.

Van 10 tot en met 13 oktober nemen Sparta Praag, Record Bielsko-Biala, Futsal Club Csíkszerada en Luxol-St. Andrews Futsal het tegen elkaar op in groep 5.  De wedstrijden worden gespeeld in Tsjechië.

Eljilali start donderdag 10 oktober met de wedstrijd tussen de Poolse k0ampioen Bielsko-Biala en de kampioen van Malta St. Andrews. Een dag later fluit hij het duel Sparta Praag - St. Andrews. Zondag zijn de laatste wedstrijden van dit minitoernooi waarvan de winnaar zich plaatst voor de Eliteronde in november 2019.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen