Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Arbiter Van Leeuwen naar Noorwegen voor Champions League

KNVB Media
KNVB Media
23 augustus 2019, 11:09

Lars van Leeuwen (midden) reist af naar het Noorse Tromsø voor de voorronde Champions League. - Foto: KNVB Media

Zaalvoetbalarbiter Lars van Leeuwen is door UEFA aangesteld voor de voorronde van de UEFA Futsal Champions League in Noorwegen. De 29-jarige Haarlemmer is een van de scheidsrechters die fluit in groep F.

Lars van Leeuwen.

Sjarmtrollan Idrettslag uit het boven de poolcirkel gelegen Tromsø is de organiserende en thuisspelende club. De poule bestaat verder uit Luxol - St.Andrews Futsal (Malta), CS Dinamo Chisinau (Moldavië) en FC Fiorentino (San Marino). Het minitoernooi wordt gespeeld van 28 tot en met 31 augustus.

Van Leeuwen maakte drie jaar geleden zijn internationale debuut. Hij is sinds december 2015 in het bezit van de FIFA-badge.

Hovocubo

Hovocubo is de Nederlandse vertegenwoordiger in de voorronde van de UEFA Futsal Champions League. De landskampioen is ingedeeld in groep G en is zelf de organiserende club. Hovocubo treft in de eigen sporthal De Opgang Lynx FC (Gibraltar), PYF Saltires (Schotland) en London Helvecia Futsal Club (Engeland). De duels worden van 27 tot en met 30 augustus gespeeld.

 Lees ook Lees ook Drukke week voor Hovocubo: Supercup en Champions League.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen