Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Makkelie VAR bij openingsduel WK voor clubteams

KNVB Media
KNVB Media
11 december 2018, 11:05

Danny Makkelie is voor de tweede keer als VAR actief op het WK voor clubteams. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie is aangewezen als Video Assistant Referee (VAR) tijdens de openingswedstrijd van het WK voor clubteams tussen Al Ain en Team Wellington woensdag (16.30 uur) in de Verenigde Arabische Emiraten. Scheidsrechter bij het duel is de Japanner Ryuji Sato.

Aan het WK voor clubteams doen zes kampioenen van de continentale bekertoernooien en de kampioen van het organiserende land mee. Het zijn Al Ain FC (Verenigde Arabische Emiraten), CD Guadalajara (Mexico), Espérance S. de Tunis (Tunesië), Kashima Antlers (Japan), Real Madrid (Spanje), River Plate (Argentinië) en Team Wellington (Nieuw-Zeeland).

Voor Makkelie is het de tweede keer dat hij actief is op het WK voor clubteams. In 2016 was hij in Japan onder meer actief als VAR bij de finale tussen Real Madrid en Kashima Antlers (4-2, na verlenging).

VAR VAR De KNVB was de afgelopen jaren met de pilot 'Arbitrage 2.0' wereldwijd pionier op het gebied van videoarbitrage.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen