Bjorn Kuipers en Serdar Gözübüyük actief in Europa

KNVB Media
KNVB Media
10 december, 9:27

Bjorn Kuipers fluit woensdag Shaktar Donetsk - Olympique Lyon. - Foto: KNVB Media

Bjorn Kuipers en Serdar Gözübüyük fluiten deze week in respectievelijk de Champions League en de Europa League. De eerste heeft woensdag (21.00 uur) de leiding over het duel tussen Shaktar Donetsk en Olympique Lyon. Gözübüyük is een dag later (18.55 uur) actief tijdens Stade Rennes - FC Astana.

Sander van Roekel en Erwin Zeistra assisteren Kuipers in Oekraïne. Mario Diks is de vierde official en Dennis Higler en Pol van Boekel zijn de vijfde en zesde official op de achterlijn.

Het laatste duel in Groep F van de Champions League is beslissend welke ploeg zich plaatst voor de achtste finale. Olympique Lyon heeft aan een punt genoeg. Shaktar Donetsk mag bij winst samen met Manchester City door naar de volgende ronde. Het duel in Frankrijk eindigde eerder in 2-2.

Europa League

Ook de wedstrijd van Gözübüyük is cruciaal over welke ploeg doorbekert. FC Astana heeft voor het laatste groepsduel in de Europa League twee punten voor op Stade Rennes. Dinamo Kiev is in deze groep al geplaatst voor de volgende ronde.

Serdar Gözübüyük fluit in Frankrijk een beslissende confrontatie in de Europa League.

Charles Schaap en Jan de Vries gaan als assistenten mee naar Frankrijk. Davie Goossens is de vierde official. Kevin Blom en Siemen Mulder vervullen vanaf de achterlijn hun taak.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven