Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Drukke interlandweek voor arbiters Van der Helm en Shukrula

KNVB Media
KNVB Media
2 oktober 2018, 12:36

Lizzy van der Helm fluit in Zweden een van de kwalificatietoernooien voor Vrouwen onder 19. - Foto: KNVB Media

Lizzy van der Helm en Shona Shukrula zijn deze week op Europees niveau actief. Beide Nederlandse arbiters fluiten wedstriijden in de eerste kwalificatieronde voor het Europees kampioenschap onder 19 jaar.

Shona Shukrula reist met Diana Snoeren naar Hongarije.

Van der Helm reist naar Zweden voor de strijd in kwalificatiegroep 3. Die wordt gevormd door het gastland, Israël, Kazachstan en Slovenië. Van der Helm wordt in Zweden bijgestaan door assistent-scheidsrechter Franca Overtoom en fluit twee duels: Zweden - Kazachstan en Kazachstan - Israël. Ze is vierde official bij de ontmoeting tussen Zweden en Israël, waar Overtoom aan de zijlijnen als assistent optreedt.

Shukrula naar Hongarije

Shukrula en assistent-scheidsrechter Diana Snoeren hebben internationale wedstrijden in Hongarije in het vooruitzicht. Daar strijden naast Hongarije ook Finland, Moldavië en Macedonië om een plaats in de tweede kwalificatieronde. Shukrula en Snoeren zijn aangesteld voor twee duels van het gastland, tegen Moldavië en Macedonië. Assistent-arbiter Snoeren komt ook in de slotronde nog in actie bij het treffen tussen Hongarije en Finland. Daar fungeert Shukrula als vierde official.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen