Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Makkelie fluit topduel tussen Engeland en Spanje

KNVB Media
KNVB Media
5 september 2018, 10:38

Danny Makkelie leidt zaterdag de wedstrijd tussen Engeland en Spanje. - Foto: KNVB Media

Danny Makkelie is door de UEFA aangewezen voor de wedstrijd tussen Engeland en Spanje in de Nations League. De wedstrijd wordt zaterdag gespeeld in het Wembley Stadium in Londen.

Voor Engeland en Spanje is het hun eerste wedstrijd in de Nations League. De twee toplanden vormen samen met Kroatië groep 4 van divisie A. De wedstrijd op Wembley begint om 20.45 uur. Makkelie wordt in Londen geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra. Rob van de Ven, Kevin Blom en Jochem Kamphuis reizen als vierde, vijfde en zesde official af naar Engeland.

Gözübüyük naar Estland

Ook Serdar Gözübüyük komt zaterdag in actie in de Nations League. Hij leidt in groep 2 van divisie C de wedstrijd tussen Estland en Griekenland. Het duel in de A. Le Coq Arena in Tallinn begint eveneens om 20.45 uur.

Serdar Gözübüyük leidt in Tallinn de wedstrijd tussen Estland en Griekenland.

Dave Goossens en Charl Schaap reizen als assistent-scheidsrechters met Gözübüyük mee naar Estland. Jan de Vries, Pol van Boekel en Jeroen Manschot fungeren als vierde, vijfde en zesde official.

EK-kwalificatieduel voor Higler 

Dennis Higler komt vrijdagavond al in actie. Hij is scheidsrechter bij de wedstrijd van Servie onder 21 tegen Macedonië onder 21. Het duel dat in Novi Sad wordt gespeeld maakt deel uit van de EK-kwalificatie. Servië is koploper in groep 7 met achttien punten uit zes duels. Macedonië stat vijfde in de groep met drie punten uit zes wedstrijden.

Dennis Higler fluit in Novi Sad de wedstrijd tussen Servië onder 21 en Macedonië onder 21.

De wedstrijd begint om 18.00 uur. Higler wordt in Servië geassisteerd door Joost van Zuilen en Bas van Dongen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen