Van Boekel en Blom in actie in Europa League

KNVB Media
KNVB Media
6 augustus, 9:25

Pol van Boekel fluit in Armenië de wedstrijd tussen Pyunik en Maccabi Tel Aviv. - Foto: KNVB Media

Pol van Boekel en Kevin Blom komen deze week in actie in de Europa League. De UEFA heeft Van Boekel aangesteld als scheidsrechter bij de wedstrijd tussen Pyunik en Maccabi Tel Aviv. Blom leidt de wedstrijd tussen FK Spartak Subotica en Brøndby IF.

De wedstrijd in de derde kwalificatieronde van de Europa League tussen het Armeense Pyunik en Maccabi Tel Aviv uit Israël wordt dinsdagavond gespeeld in Yerevan. Van Boekel wordt in de hoofdstad van Armenië geassisteerd door Davy Goossens en Joost van Zuilen. Edwin van de Graaf reist als vierde official af naar Armenië.

Pyunik bereikte de derde kwalificatieronde door in de voorgaande ronde af te rekenen met Tobol Qostanay uit Kazachstan. Maccabi Tel Aviv was in de tweede kwalificatieronde over twee wedstrijden te sterk voor Radnicki Nis.

Blom naar Belgrado

Twee dagen later staat in Belgrado de wedstrijd tussen  FK Spartak Subotica en Brøndby IF op het programma. In de hoofdstad van Servië krijgt Kevin Blom assistentie van Rob van de Ven en Charles Schaap. Siemen Mulder is aangewezen als vierde official.

Spartak Subotica rekende in de tweede kwalificatieronde af met Sparta Praag, Brøndby stroomt als nummer twee van de Deense Superligaen in de derde kwalificatieronde in het Europa League-toernooi in.

Kevin Blom is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter bij FK Spartak Subotica - Brøndby IF. 

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven