Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kuipers leidt CL-wedstrijd Atlético Madrid-AS Roma

KNVB Media
KNVB Media
20 november 2017, 9:22

Een mooie aanstelling in de Champions League voor scheidsrechter Björn Kuipers. - Foto: KNVB Media.

Björn Kuipers is maandag door de UEFA aangesteld als scheidsrechter bij de wedstrijd in de Champions League tussen Atlético Madrid en AS Roma, die 22 november wordt gespeeld.

Kuipers wordt tijdens de ontmoeting, die om 20.45 uur in de Spaanse hoofdstad begint, geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

Vierde official is Mario Diks, als vijfde en zesde official zijn Pol van Boekel  en Dennis Higler door de Europese voetbalbond aangewezen.

Kevin Blom

Kevin Blom is aangesteld als scheidsrechter bij de wedstrijd in de Europa League tussen Östersunds FK en FC Zorya Luhansk, die 23 november wordt gespeeld.

Blom wordt tijdens het duel tussen de Zweden en Oekraïners, dat om 19.00 in Østersund wordt gespeeld, geassisteerd door Rob van de Ven en Charles Schaap. Vierde official is Hessel Steegstra, tot vijfde en zesde official zijn Siemen Mulder en Allard Lindhout benoemd.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen