Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Makkelie fluit Celtic - Bayern in de Champions League

KNVB Media
KNVB Media
29 oktober 2017, 14:13

Danny Makkelie fluit het CL-duel tussen twee grootheden uit het Europese voetbal: Celtic en Bayern München. - Foto: KNVB Media

UEFA heeft Danny Makkelie aangesteld voor een prachtige wedstrijd in de Champions League. De Nederlandse scheidsrechter leidt dinsdag op een op een ongetwijfeld uitverkocht Celtic Park het duel tussen Celtic en Bayern München.

Makkelie wordt in Glasgow bijgestaan door de assistenten Mario Diks en Hessel Steegstra. Joost van Zuilen is de vierde official. De extra assistenten op de beide achterlijnen zijn Kevin Blom en Jochem Kamphuis. 

Robben

Celtic zal moeten winnen om nog kans te maken op de knock-outfase in de Champions League. Halverwege de groepsfase staat het Bayern München van Arjen Robben met zes punten op de tweede plek achter koploper Paris Saint-Germain (negen punten). Celtic neemt met drie punten de derde plek voor het nog puntloze Anderlecht.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen