Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kevin Blom en Bas Nijhuis fluiten in de Europa League

KNVB Media
KNVB Media
25 september 2017, 10:38

Kevin leidt in de Albanese stad Korçë het Europa League-duel FK Skënderbeu - Young Boys. - Foto: KNVB Media

De UEFA heeft Kevin Blom en Bas Nijhuis aangesteld voor groepswedstrijden in de Europa League. De duels worden donderdag gespeeld.

Kevin Blom reist naar Albanië voor het duel tussen FK Skënderbeu en het Zwiterse  Young Boys. Hij wordt aan de zijlijnen geassisteerd door Charl Schaap en Joost van Zuilen. Op de achterlijn staan Jeroen Manschot en Allard Lindhout. Hessel Steegstra maakt het arbitrale team compleet als vierde official. De aftrap in Korçë is om 21.05 uur.

Bas Nijhuis

De wedstrijd van Bas Nijhuis is dichter bij huis. Hij fluit in de Duitse stad Keulen om 19.00 uur voor de aftrap van het duel tussen 1. FC Köln en FK Crvena Zvezda uit Servië, beter bekend als Rode Ster Belgrado. Nijhuis wordt geassisteerd door Rob van de Ven en Jan de Vries. Vierde official is Dave Goossens, terwijl Serdar Gözübüyük en Siemen Mulder fungeren als vijfde en zesde official.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen