Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Europese duels voor Blom en Nijhuis

KNVB Media
KNVB Media
11 augustus 2017, 15:06

Kevin Blom vliegt naar IJsland voor de play-offs van de Europa League. - Foto: KNVB Media

Kevin Blom en Bas Nijhuis fluiten volgende week beiden een duel in de play-offs van de Europa League. UEFA stuurt Blom naar IJsland, terwijl Nijhuis in het Griekse Thessaloniki aan de bak moet. In beide gevallen betreft het de heenwedstrijd van de play-offs.

Bas Nijhuis fluit in Griekenland.

Blom heeft donderdag 17 augustus de leiding over het duel tussen FH Hafnarfjördur en het Portugese SC Braga. In de op twee na grootste stad van IJsland krijgt Blom aan de zijlijnen assistentie van Charles Schaap en Jan de Vries. Edwin van de Graaf fungeert in IJsland als vierde official. Het duel begint om 19.45 uur Nederlandse tijd.

Nijhuis naar Griekenland

Nijhuis vliegt met zijn team naar Griekenland voor de wedstrijd tussen PAOK en het Zweedse Östersunds FK, die eveneens donderdag 17 augustus wordt gespeeld. In Stadio Toumba in Thessaloniki staan beide teams om 20.00 uur Nederlands tijd aan de aftrap voor de eerste wedstrijd van de play-offs van de Europa League. Assistent-scheidsrechters zijn Rob van de Ven en Dave Goossens. Allard Lindhout, die deze week promotie maakte naar de 'scheidsrechters senior', is in Thessaloniki vierde official.

Promotie Lindhout Promotie Lindhout "Dit is een droom die uitkomt. Dit was mijn doel en het is bijzonder gaaf dat ik nu bij de beste scheidsrechters van Nederland word geschaard."

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen