Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Internationale aanstellingen voor Kuipers en Makkelie

KNVB Media
KNVB Media
7 maart 2017, 9:42

Björn Kuipers leidt Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach - Foto: KNVB Media

Björn Kuipers is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter bij de wedstrijd in de Europa League tussen Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach. Ook Danny Makkelie gaat op pad.

Het duel tussen Schalke 04 en Borussia Mönchengladbach wordt op donderdag 9 maart gespeeld in Gelsenkirchen en begint om 21.05 uur. Kuipers wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, vierde official is Charles Schaap en vijfde en zesde official zijn Serdar Gözübüyük en Pol van Boekel. Voor Kuipers is het zijn 120e internationale aanstelling.

Makkelie naar Griekenland

Ook Danny Makkelie is door de UEFA aangesteld voor een wedstrijd in de Europa League. Makkelie fluit donderdag de wedstrijd tussen Olympiakos en Besiktas. Het duel wordt gespeeld in Piraeus en begint om 21.05 uur. 

Danny Makkelie fluit donderdag Olympiakos - Besiktas, zijn 51e internationale aanstelling.

Makkelie wordt in Griekenland geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra. Vierde official is Jan de Vries, terwijl Kevin Blom en Jochem Kamphuis vijfde en zesde official zijn. Op 26 februari 2015 floot Makkelie als laatste Nederlandse arbiter een thuisduel van Olympiakos. De Grieken namen het destijds op tegen Dnipro.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen