Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Team Kuipers leidt CL-duel tussen FC Porto en AS Roma

KNVB Media
KNVB Media
15 augustus 2016, 9:42

De leiding in het CL-voorrondeduel tussen FC Porto en AS Roma is in handen van Team Kuipers. - Foto: KNVB Media

Björn Kuipers is door de UEFA als scheidsrechter aangesteld bij de wedstrijd in de voorronde Champions League tussen FC Porto en AS Roma, die woensdag vanaf 19.45 uur wordt gespeeld in Porto.

Kuipers wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Vierde official is Charles Schaap, vijfde en zesde man zijn respectievelijk Pol van Boekel en Richard Liesveld.

Het is voor Kuipers zijn 113e aanstelling als scheidsrechter en zijn 39e aanstelling in  de Champions League. Hij was ook de laatste Nederlandse scheidsrechter die een wedstrijd bij FC Porto leidde, op 28 april 2011 tegen Villarreal in de Europa League.

Gözübüyük

Serdar Gözübüyük is aangesteld als scheidsrechter bij de wedstrijd in de voorronde Europa League tussen het Italiaanse US Sassuolo en het Servische FK Crvena Zvezda (Rode Ster Belgrado), donderdag vanaf 20.45 uur.

Dave Goossens en Bas van Dongen zijn de assistent-scheidsrechters bij de ontmoeting in Reggio Emilia. Vierde official is Dennis Higler.

Voor Gözübüyük is het zijn 33e internationale aanstelling en zijn elfde wedstrijd in de Europa League. Hij is de eerste Nederlandse scheidsrechter die een thuisduel van Sassuolo fluit.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen