Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Schrijf je nu in voor de KNVB Voetbalkampen 2019

KNVB Media
KNVB Media
7 maart 2019, 10:22
0:55

De KNVB Voetbalkampen zijn voor alle jongens en meiden tussen de acht en vijftien jaar oud. - Foto: KNVB Media

Leven, trainen en slapen als een Oranje-international. Wie wil dat nou niet? Tijdens de KNVB Voetbalkampen wordt deze droom werkelijkheid. Een onvergetelijke ervaring op de KNVB Campus, tijdens de mei-, zomer- of herfstvakantie. Schrijf je nu in!

Gloednieuw bij de KNVB Voetbalkampen dit jaar is de bijzondere slaaplocatie. Die ligt namelijk pal naast een van de trainingsvelden waar het Nederlands elftal zich altijd voorbereid op interlands. Hier is ook een grote sport- en spelruimte met een tafelvoetbal, biljart en grote beamer aanwezig en in de drie gezellig ingerichte woonkamers kun je lekker relaxen. Zo waan je je even Memphis, Frenkie, Lieke of Shanice.

Waan je voor even Memphis, Frenkie, Lieke of Shanice.

Iedereen is welkom

De KNVB Voetbalkampen zijn voor alle jongens en meiden tussen de acht en vijftien jaar oud. Veel of weinig ervaring, wel of geen lid van een club; iedereen is welkom. Je kunt de keuze maken uit een eendaags dagkamp of een meerdaags dag- of slaapkamp.

Je volgt het speciaal ontworpen KNVB-trainingsprogramma waarmee je je op jouw eigen niveau kunt ontwikkelen, krijgt daarbij individuele begeleiding van gediplomeerde KNVB-trainers en voetbalt met leeftijdsgenoten. Ook komen er regelmatig (oud-)profvoetballers op bezoek. Vorig jaar waren dat onder andere Ron Vlaar en Guus Til (AZ), Tom Beugelsdijk (ADO Den Haag), Joël Veltman (Ajax), Sean Klaiber (FC Utrecht) en Yassin Ayoub (Feyenoord). Als klap op de vuurpijl waren ook de Europees kampioenen van 2017, bondscoach Sarina Wiegman en OranjeLeeuwin Renate Jansen, van de partij.

Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder meer of schrijf je direct in.

KNVB Voetbalkampen 2019 KNVB Voetbalkampen 2019 Lees hier meer of schrijf je direct in.

Contactinformatie KNVB Campus

Kom alles te weten over een bezoek aan de KNVB Campus

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen