Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vrolijke aftrap van de KNVB Voetbalkampen 2018

KNVB Media
KNVB Media
3 mei 2018, 16:51

Er waren veel kinderen afgekomen op de KNVB Voetbalkampen in de meivakantie. - Foto: Set Vexy

De KNVB Voetbalkampen 'meivakantie' zijn woensdag afgesloten. De afgelopen drie dagen hebben de deelnemers met veel plezier gevoetbald, gegeten en geslapen op de KNVB Campus in Zeist. Hiermee zijn de KNVB Voetbalkampen 2018 officieel geopend. Na de meivakantie volgen nog zeven kampen: zes in de zomer en één in de herfst.

De KNVB Voetbalkampen vinden in 2018 voor de derde keer plaats. Dit jaar is het programma vernieuwd zodat het nóg beter aansluit bij de wensen van de deelnemers, met onder andere een ander trainingsprogramma inclusief uniek keeperstraject, een zaalvoetbaltoernooi in de KNVB Sporthal en per deelnemer een POP-traject met persoonlijke tips om een betere voetballer te worden.

Het programma sluit dit jaar nóg beter aan bij de wensen van de deelnemers.

'Train-de-trainer'

Nieuw was ook het zogenaamde ‘train-de-trainer-concept', waarbij een aantal voetbaltrainers van een amateurclub van deelnemende kinderen gedurende het kamp een eigen traject volgde onder leiding van gediplomeerde KNVB-trainers en -docenten.

Ook dit jaar kwamen er weer veel bekende voetbalgasten langs: voormalig KNVB-coach en kersverse directeur Voetbalontwikkeling Art Langeler opende het kamp in de ochtend. In de dagen daarna bezochten onder andere OranjeLeeuwin Renate Jansen, scheidsrechter Kevin Blom en FC Utrecht-voetballers Sean Klaiber en Giovanni Troupée het kamp. Ook was freestyler Nasser El Jackson te gast.

Er werd fanatiek getraind op de velden van de KNVB Campus in Zeist.

Na de meivakantie is het tijd voor de KNVB Voetbalkampen Zomeredities. Deze starten op maandag 16 juli en duren maar liefst zes weken.

Over de KNVB Voetbalkampen

Met de KNVB Voetbalkampen trainen en leven kinderen als een echte Oranje-international op de KNVB Campus. Ze ontwikkelen zich met het unieke KNVB Voetbalkampen trainingsprogramma ontmoeten én krijgen training van (oud-) profvoetballers, individuele begeleiding van gediplomeerde KNVB-trainers en voetballen dagenlang met leeftijdsgenoten die net zoveel van voetbal houden als zij!

Over de KNVB Voetbalkampen Over de KNVB Voetbalkampen Alles over de KNVB Voetbalkampen.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen