Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Over de KNVB Voetbalkampen

Leven als een echte Oranje-international op de KNVB Campus. Met een speciaal ontwikkeld trainings- en animatieprogramma, training van (oud)profvoetballers KNVB bondscoaches en gediplomeerde KNVB trainers, individuele begeleiding en enorm veel voetbalplezier. Dat is wat de KNVB Voetbalkampen zijn!

De KNVB Voetbalkampen promovideo 2021

Perfecte balans tussen trainen en plezier maken

De KNVB Voetbalkampen zijn zo ingericht dat er een perfecte balans is tussen prestatie en plezier centraal staat. De speciaal ontwikkelde gezamenlijke én individuele trainingsprogramma's maken de deelnemers betere voetballers, de FUN-games en avondanimaties zorgen dagelijks voor ontspanning en plezier. Zo ontwikkelt iedere deelnemer zich op voetbal- en sociaal vlak!

Vanwege het grote succes van vorig jaar zijn de KNVB Voetbalkampen in 2021 er natuurlijk weer!

Trainings- & slaapgroepen

De trainingsgroepen van de KNVB Voetbalkampen worden ingedeeld op leeftijd, niveau en fysieke kenmerken, met een maximaal leeftijdsverschil van 1 tot 2 jaar per groep. Daarnaast wordt er een apart inhoudelijk trainingsprogramma gedraaid voor 8 t/m 11 jaar en van 12 t/m 15 jaar. Ook kan er bij inschrijving worden aangegeven bij welke vriendjes of vriendinnetjes, die zich ook hebben ingeschreven, de deelnemers in een trainingsgroep willen zitten of bij wie ze op de kamer willen slapen. Bij de slaapgroepen wordt dit altijd geregeld. Bij de trainingsgroepen dus afhankelijk van leeftijd, niveau, fysieke kenmerken en maximaal leeftijdsverschil.

Hierdoor is er voor iedere deelnemer, jongen of meisje, een gelijkwaardige trainingsgroep waar op eigen niveau wordt geoefend, getraind en natuurlijk plezier wordt gemaakt.

Dag- en slaapkampen

Deelnemers kunnen kiezen uit dag- en slaapkampen. Lees hier meer over op onderstaande pagina.

Programma Programma Deelnemers kunnen kiezen uit dag- en slaapkampen. Lees er hier meer over. KNVB Campus KNVB Campus Meer informatie over de thuisbasis van alle Oranje teams: de KNVB Campus

Geschikte leeftijden

Het programma van de KNVB Voetbalkampen is het meest geschikt voor jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar oud. In overleg kan in bepaalde gevallen een uitzondering gemaakt worden, betreffende een 7- of 16 jarige. Neem hier vóór inschrijving contact over op. Iedere voetballiefhebber kan meedoen aan de KNVB Voetbalkampen! Je hoeft dus niet officieel lid te zijn van een voetbalvereniging.

KNVB Voetbalkampen online kanalen

Like, abonneer en volg onderstaande kanalen en blijf altijd op de hoogte!

  Aanmelden nieuwsbrief Aanmelden nieuwsbrief Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de KNVB Voetbalkampen.

  KNVB Voetbalkampen op Facebook KNVB Voetbalkampen op Facebook Klik hier voor de Facebookpagina van KNVB Voetbalkampen.

  KNVB Voetbalkampen op Instagram KNVB Voetbalkampen op Instagram Klik hier voor de Instagrampagina van KNVB Voetbalkampen.

  KNVB Voetbalkampen op Twitter KNVB Voetbalkampen op Twitter Klik hier voor de Twitterpagina van KNVB Voetbalkampen.

  Word lid van Jonge Leeuwen Word lid van Jonge Leeuwen Dichterbij Oranje kom je niet. Klik hier voor meer informatie en schrijf je in!

  Laatste nieuws