Over de KNVB Voetbalkampen

Leven als een echte Oranje-international op de KNVB Campus! Met een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma, training van (oud)profvoetballers en gediplomeerde KNVB trainers, individuele begeleiding en enorm veel voetbalplezier. Dat is wat de KNVB voetbalkampen zijn!

 
 

Ron Vlaar support de KNVB Voetbalkampen.

Perfecte balans tussen trainen en plezier maken

De KNVB Voetbalkampen zijn zo ingericht dat er een perfecte balans is tussen prestatie en plezier centraal staat. De speciaal ontwikkelde gezamenlijke én individuele trainingsprogramma's maken de deelnemers betere voetballers, de FUN-games en avondanimaties zorgen dagelijks voor ontspanning en plezier. Zo ontwikkelt iedere deelnemer zich op voetbal- en sociaal vlak!

Vanwege het grote succes van vorig jaar zijn de KNVB Voetbalkampen in 2018 er natuurlijk weer!

Trainingsgroepen

De trainings- en slaapgroepen van de KNVB Voetbalkampen worden ingedeeld op leeftijd (8 t/m 11 en 12 t/m 15 jaar), niveau en fysieke kenmerken. Daarnaast kan er bij inschrijving worden aangegeven bij welke vriendjes of vriendinnetjes, die zich ook hebben ingeschreven, de deelnemers in een trainingsgroep willen zitten of bij wie ze op de kamer willen slapen.

 
 

Promo KNVB Voetbalkampen.

Hierdoor is er voor iedere deelnemer, jongen of meisje, een gelijkwaardige trainingsgroep waar op eigen niveau wordt geoefend, getraind en natuurlijk plezier wordt gemaakt.

Dag- en slaapkampen

Deelnemers kunnen kiezen uit dag- en slaapkampen. Lees hier meer over op onderstaande pagina.

Dag- en slaapkampenDeelnemers kunnen kiezen uit dag- en slaapkampen. Lees er hier meer over. Over de KNVB CampusAlles over de KNVB Campus; de thuisbasis van de KNVB Voetbalkampen.

Geschikte leeftijden

Het programma van de KNVB Voetbalkampen is het meest geschikt voor jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar oud. In overleg kan in bepaalde gevallen een uitzondering gemaakt worden. Neem hier vóór inschrijving contact over op. Iedere voetballiefhebber kan meedoen aan de KNVB Voetbalkampen! Je hoeft dus niet officieel lid te zijn van een voetbalvereniging.

  Aanmelden nieuwsbriefMeld je hier aan voor de nieuwsbrief van de KNVB Voetbalkampen.

  KNVB Voetbalkampen op FacebookKlik hier voor de Facebookpagina van KNVB Voetbalkampen.

  KNVB Voetbalkampen op InstagramKlik hier voor de Instagrampagina van KNVB Voetbalkampen.

  KNVB Voetbalkampen op TwitterKlik hier voor de Twitterpagina van KNVB Voetbalkampen.

  Word lid van Jonge LeeuwenDichterbij Oranje kom je niet. Klik hier voor meer informatie en schrijf je in!


  Terug naar boven