Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

M line kennispartner van de KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
4 juli 2017, 12:00

M line is de nieuwe kennispartner van de KNVB Campus. - Foto: KNVB Media

De KNVB Campus gaat samenwerken met beddenfabrikant M line. In het spelershotel werd de samenwerking officieel beklonken. Met het partnership onderstreept de KNVB Campus haar continue drang naar innovatie.

M line zorgt voor uitstekend slaapcomfort zodat de volgende dag opnieuw een topprestatie kan worden geleverd

M line – dat eveneens samenwerkt met sportkoepel NOC*NSF – heeft reeds jaren bewezen de topsport optimaal te kunnen bedienen. "Op de KNVB Campus streven we ernaar om onze gasten van zo hoog mogelijke kwaliteit te voorzien", reageert Hans van Pelt, directeur Hospitality op de KNVB Campus. "Dat zijn topsporters, maar ook gasten die hier vergaderen. Na zware inspanning hebben we met het Teamhotel een uitstekende omgeving om op adem te komen. M line zorgt er daarbij voor uitstekend slaapcomfort zodat de volgende dag opnieuw een topprestatie kan worden geleverd. Op het veld, of in een van onze meetingrooms."

Erg tevreden

Ook bij M line zijn ze erg tevreden over de samenwerking met de KNVB Campus, zo laat commercieel directeur Jaap Westland weten. "Voor ons blijft het een uitdaging om sporters en sportorganisaties te ondersteunen. We hebben het hier over de meest kritische doelgroep als het aankomt op rustperiodes. Net als sporters willen wij ook blijven verbeteren, om daarmee uiteindelijk de topsport en in het verlengde daarvan de consument te laten profiteren."

"Vorig jaar zijn we in samenwerking met NOC*NSF en de Radboud Universiteit een driejarig wetenschappelijk onderzoek gestart naar de effecten van nachtrust op topprestaties", vervolgt hij. "Ook de KNVB kan profiteren van de uitkomsten hiervan."

OranjeLeeuwinnen

Thuis slaap ik al jaren op M line en ervaar ik de voordelen

Meerdere internationals hebben reeds een individuele samenwerking met M line. Zo ook enkele OranjeLeeuwinnen. Zij zullen als eerste van het M line slaapcomfort genieten in het spelershotel tijdens het EK in eigen land. "Wij willen ons zo optimaal mogelijk voorbereiden op het EK", vertelt OranjeLeeuwin Jill Roord. "Thuis slaap ik al jaren op M line en ervaar ik de voordelen. Ik ben dus heel blij dat we ook bij het Nederlands team op M line kunnen slapen."

Innovatie Innovatie De KNVB Campus is de plek waar wordt gewerkt aan de toekomst van het Nederlandse voetbal.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen