Innovatie

De KNVB Campus is de plek waar wordt gewerkt aan de toekomst van het Nederlandse voetbal. Een plek die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. Van trainers en coaches tot onderzoekers en ontwikkelaars van nieuwe producten.

Hier ontmoeten mensen elkaar en komt het tot verrassende samenwerkingen. Zo ontstaan frisse ideeën en worden nieuwe verbanden gelegd. Daarmee wordt de volgende stap gezet om het voetbal nog beter te maken.

Innovatie

Sinds jaar en dag is het Nederlandse voetbal creatief en vernieuwend. Hetzelfde spel op een nieuwe manier spelen, daarmee onderscheiden we ons. Dat is ook de basisgedachte van de KNVB Campus. De KNVB wil nieuwe kennis ontwikkelen om het voetbal beter te maken.

Dit gebeurt in verbinding met anderen: wetenschap, bedrijfsleven en het voetbal. De KNVB Campus biedt faciliteiten om deze samenwerking tot bloei te laten komen, en om ontwikkelde kennis direct toe te passen in de voetbalpraktijk op het allerhoogste niveau. Want zoals het hoort in topsport, gaan we voor het beste. Dat is onze ambitie.

#11

Op de KNVB Campus is een plek gerealiseerd waarin innovatie en samenwerking samenkomt op één locatie: #11. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Nummer 11Meer weten over #11, klik dan hier en lees verder.

Innovation partnersLees hier meer over de innovation partners.

Network membersLees hier meer over de network members.

SportinnovatorSinds 2017 is de KNVB Campus erkend als Sportinnovator Centrum. Lees er hier meer over.


Terug naar boven