Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Innovatie

De KNVB Campus is de plek waar wordt gewerkt aan de toekomst van het Nederlandse voetbal. Een plek die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. Van trainers en coaches tot onderzoekers en ontwikkelaars van nieuwe producten.

Hier ontmoeten mensen elkaar en komt het tot verrassende samenwerkingen. Zo ontstaan frisse ideeën en worden nieuwe verbanden gelegd. Daarmee wordt de volgende stap gezet om het voetbal nog beter te maken.

Innovatie

Sinds jaar en dag is het Nederlandse voetbal creatief en vernieuwend. Hetzelfde spel op een nieuwe manier spelen, daarmee onderscheiden we ons. Dat is ook de basisgedachte van de KNVB Campus. De KNVB wil nieuwe kennis ontwikkelen om het voetbal beter te maken.

Dit gebeurt in verbinding met anderen: wetenschap, bedrijfsleven en het voetbal. De KNVB Campus biedt faciliteiten om deze samenwerking tot bloei te laten komen, en om ontwikkelde kennis direct toe te passen in de voetbalpraktijk op het allerhoogste niveau. Want zoals het hoort in topsport, gaan we voor het beste. Dat is onze ambitie.

#11

Op de KNVB Campus is een plek gerealiseerd waarin innovatie en samenwerking samenkomt op één locatie: #11. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Nummer 11 Nummer 11 Meer weten over #11, klik dan hier en lees verder.

Innovation partners Innovation partners Lees hier meer over de innovation partners.

Network members Network members Lees hier meer over de network members.

Sportinnovator Sportinnovator Sinds 2017 is de KNVB Campus erkend als Sportinnovator Centrum. Lees er hier meer over.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Laatste nieuws