Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Philips Lighting wordt kennispartner van KNVB Campus

KNVB Media
KNVB Media
31 mei 2017, 17:18

Cor van den Bosch (links) en Jan Dirk van der Zee hebben woensdag het contract tussen KNVB Campus en Philips Lighting ondertekend. - Foto: KNVB Media

De KNVB Campus gaat samenwerken met Philips Lighting. Het Eindhovense bedrijf heeft de verlichting op de KNVB Campus verzorgd en wordt hiermee ‘kennispartner’ om voetbalvelden te verlichten met duurzame LED-verlichting.

Het contract tussen beide partijen werd getekend op de KNVB Campus in Zeist door Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal van de KNVB, en Cor van den Bosch, commercieel directeur Public & Sports van Philips Lighting. Philips Lighting verlicht al meer dan een halve eeuw sportvelden en stadions en is daarmee wereldwijd toonaangevend.

We kunnen veel leren van Philips op het gebied van innovatieve duurzame veldverlichting

Van der Zee: "Wij zijn erg blij met Philips Lighting als partner van de KNVB Campus. Philips heeft veel expertise op het gebied van innovatieve duurzame veldverlichting in huis en hier kunnen zowel wij als de meer dan 3000 voetbalverenigingen veel van leren. Samen met Philips Lighting als kennispartner gaan we onze verenigingen via KNVB Assist informeren en adviseren over een duurzaam beleid op de club."

“Net als de KNVB Campus heeft Philips Lighting de ambitie om de beste prestaties te leveren en daarom gaan we graag dit innovatiepartnership aan", aldus Van den Bosch. "Onze innovatieve LED-verlichting is kwalitatief veel beter dan de bestaande verlichting en duurzaam in het gebruik waarmee fors op energiekosten wordt bespaard. Een groot voordeel van LED-verlichting is dat het direct aan- en uitgezet kan worden en de verlichting meteen op volle sterkte brandt. Ook kan de verlichting beter worden gericht en ontstaat minder lichtoverlast voor de omgeving."

Innovatie Innovatie De KNVB Campus is de plek waar wordt gewerkt aan de toekomst van het Nederlandse voetbal.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen