Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Grim en Van Breukelen openen KNVB Voetbalkampen 2017

KNVB Media
KNVB Media
19 april 2017, 15:05

Fred Grim verzorgt op maandag 24 april de opening van de KNVB Voetbalkampen 2017. - Foto: KNVB Media

Interim-bondscoach Fred Grim zal op maandag 24 april de officiële opening verzorgen van de KNVB Voetbalkampen in de meivakantie. Op dinsdag 25 en woensdag 26 april worden de 1-daagsarrangementen geopend door Hans van Breukelen. Ook zal de oud-doelman de zes verschillende KNVB Voetbalkampen in de zomerperiode openen.

Fred Grim, momenteel de interim-bondscoach van het Nederlands elftal, is al jaren actief in de voetbalwereld. Na zijn carrière als keeper van SC Cambuur en Ajax was hij werkzaam als jeugdtrainer en keeperstrainer bij Ajax en later als hoofdtrainer bij Almere City FC en Jong Oranje. 

Hans van Breukelen, technisch directeur van de KNVB, speelde als doelman tijdens zijn actieve carrière voor FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV. Met laatstgenoemde won hij in 1988 de Europa Cup 1 en werd hij in datzelfde jaar Europees kampioen met het Nederlands elftal. Beide mannen hebben erg veel zin om de jeugdspelers welkom te heten bij de KNVB Voetbalkampen 2017 op de compleet vernieuwde KNVB Campus!

Over de KNVB Voetbalkampen Over de KNVB Voetbalkampen Meer informatie over de KNVB Voetbalkampen? Klik hier!

Inschrijven

Direct inschrijven voor de KNVB Voetbalkampen? Dat kan! Klik hieronder op het linkblok of neem contact op met de KNVB Voetbalkampen via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

Inschrijven Inschrijven Schrijf je hier in!

LET OP: Na inschrijving ontvang je een e-ticket per mail, dit is het bewijs van inschrijving en dient ook mee te worden genomen naar de KNVB Voetbalkampen. Een maand voor aanvang van het desbetreffende kamp ontvang je per e-mail een bestand met specifieke informatie en benodigdheden. Bekijk hieronder de algemene voorwaarden van de KNVB Voetbalkampen.

Dutchy is één van de vaste gasten van de KNVB Voetbalkampen.

KNVB Voetbalkampen

Bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag.

Programma KNVB Voetbalkampen Programma KNVB Voetbalkampen Klik hier voor meer informatie over de invulling van het programma.

Voor de teams van morgen

De KNVB Campus stuurt graag vrijblijvend informatie of een passend voorstel. Vul de gegevens in op onderstaand contactformulier en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen