Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zonnige start KNVB Voetbalkampen in Zeist

KNVB Media
KNVB Media
18 juli 2016, 17:18

Het eerste KNVB Voetbalkamp is van start gegaan op de velden van de KNVB Campus. - Foto: KNVB Media

Het eerste KNVB Voetbalkamp ging maandag van start op de zonovergoten velden van de KNVB Campus in Zeist. Uit het hele land kwamen kinderen samen om op de plek waar ook de Oranje selecties trainen vijf dagen lang te schaven aan hun techniek, tactiek en balbehendigheid.

Sommigen hebben de zonnebrand nog in dikke klodders op hun gezicht, maar kunnen niet wachten om met de KNVB-trainers aan de slag te gaan. Drinkpauze? Ok dan, maar daarna weer snel verder want we willen beter worden. 

Tuinslang

De gezichten worden roder en roder en dan slaat ook de vermoeidheid toe. Kansen voor open doel  worden gemist. Gelukkig staat de trainer klaar met de tuinslang voor de broodnodige afkoeling. Morgen weer een dag.

Wil je ook vijf dagen lang schaven aan je techniek en tactisch beter worden onder leiding van gediplomeerde KNVB-trainers? Samen met andere kinderen die net zo gek van voetbal zijn als jij? En dan ook nog eens met de mogelijkheid om te blijven slapen en eten alsof je bij een Oranjeselectie hoort? Voor de andere KNVB Voetbalkampen deze zomer is er nog plek. Kijk hieronder voor meer informatie.

KNVB Voetbalkampen KNVB Voetbalkampen Kijk hier voor meer informatie over de KNVB Voetbalkampen en hoe je jezelf kunt inschrijven.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen