Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

KNVB Academie levert 23 geslaagden UEFA A-opleiding af

KNVB Media
KNVB Media
14 september 2017, 12:38

De trainersopleiding van de KNVB Academie zijn erken door de UEFA. - Foto: KNVB Media

De KNVB heeft woensdag op de KNVB Campus in Zeist de diploma's uitgereikt aan de 23 trainers die zijn geslaagd voor hun UEFA A-opleiding.

Het diploma “UEFA A / Trainer-Coach I Senioren" wordt toegekend aan de cursisten, die alle afsluitende Proeven van Bekwaamheid (5) met goed gevolg hebben afgelegd. Het toetsplan met een beschrijving van de Proeven van Bekwaamheid wordt bij aanvang van de opleiding uitgereikt. 

De geslaagden

— De trainers tonen trots hun diploma.

Reinald Boeren, Bernd van Bolhuis, Zoran Borojevic, Marten Boverhof, Raymond Bronkhorst, Jerome Ceton, Anthony Correia, Ferry van Dijk, Richard Elzinga, Joost du Gardijn, Marcel IJzendoorn, Dennis Koorn, Roël Liefden, Marcel Lourens, Daniel Nijhof, Jeroen Niks, Johan van Osch, Dion Schuurmans, Richard Smaal, Joel Titaley, David Toxopeus, Delano Verwey, Christiaan de Wagt.

Dit diploma geeft de bevoegdheid om na verkregen licentie als trainer/coach op te treden in het gehele amateurvoetbal of de beloften competitie betaald voetbal en/of als assistent-trainer in het betaalde voetbal.

UEFA erkend

De trainersopleidingen van de KNVB Academie zijn sinds 1998 erkend door de UEFA. De KNVB heeft daartoe een convenant ondertekend met andere Europese landen die aan de normen en richtlijnen van de UEFA voldoen. Deze zijn vastgesteld door het zogeheten JIRA Panel, de opleidingscommissie van de UEFA.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen