Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meld je aan voor de KNVB Jeugdraad!

KNVB Media
KNVB Media
25 oktober, 9:32

Sinds het seizoen 2018/'19 denken er structureel elf jongeren mee met de KNVB. - Foto: KNVB Media

Wil jij meedenken over wat voetbal nóg leuker kan maken en hoe de KNVB ervoor kan zorgen dat jongeren langer willen blijven voetballen? En ben jij tussen de 13 en 17 jaar oud? Dan is de KNVB Jeugdraad iets voor jou!

Sinds het seizoen 2018/'19 denken er structureel elf jongeren mee met de KNVB. Zij vormen samen de KNVB Jeugdraad en denken met ons mee over voetbalthema’s die hen aangaan. Waardevolle input voor de KNVB en clubs om erachter te komen wat de jeugd vindt en hoe we het voetbal leuker en aantrekkelijker kunnen maken.

Wat doen de leden van de KNVB Jeugdraad?

  • Actief meedenken over hoe het voetbal nog leuker gemaakt kan worden voor de jeugd.
  • Advies geven over campagnes
  • De stem van jongeren laten horen aan de KNVB
  • De stem van voetballende jongeren laten horen aan externen, zoals bijvoorbeeld tijdens onderstaand gesprek met verkiezingskandidaten
  • Meehelpen tijdens evenementen
  • Je komt vier keer per jaar samen met de Jeugdraad op de KNVB Campus in Zeist. Daarnaast organiseren we waar nodig online bijeenkomsten om over bepaalde thema’s te praten.

KNVB Jeugdraad in gesprek met verkiezingskandidaten KNVB Jeugdraad in gesprek met verkiezingskandidaten Lees het artikel.

Nieuwe leden

Vanaf dit seizoen is er in de Jeugdraad weer ruimte voor nieuwe leden. Daarom organiseren we op 13 november 2021 een selectiedag op de KNVB Campus. Tussen 10.00 uur en 15.30 uur leggen we je verschillende cases voor en ontmoet je de andere Jeugdraadleden. We maken er een hele leuke voetbaldag van.

Wil jij kans maken om uitgenodigd te worden voor deze dag? Vul dan het formulier in én stuur de ouderverklaring naar jeugdraad@knvb.nl.

Vul het formulier in Vul het formulier in Klik hier.

Let op: Bij dit evenement is een coronatoegangsbewijs verplicht, voor zowel de deelnemende jongeren, als de ouders die eventueel aanwezig willen zijn (aanwezigheid van ouders is niet verplicht).


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen