Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ledenraad amateurvoetbal: aanmelden tot en met 9 september

KNVB Media
KNVB Media
8 september 2020, 16:51

Voor de kieskringen 2, 4 en 28 van de ledenraad amateurvoetbal kunnen geïnteresseerden zich kandidaat stellen. - Foto: KNVB Media

In drie kieskringen van de ledenraad amateurvoetbal vindt op 28, 29 en 30 september tussentijds digitale verkiezingen plaats. Het betreft de kieskringen 2, 4 en 28. Geïnteresseerden die zich kandidaat willen stellen, kunnen zich tot en met 9 september 2020 kandidaat stellen.

Tussentijdse verkiezingen in kieskringen 2, 4 en 28

In verband met terugtredende ledenraadsleden Joan Boelens (kieskring 2), Chris Ruepert (kieskring 4) en Fred Coesel (kieskring 28) zijn vacatures ontstaan voor de ledenraad. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 9 september 2020 kandidaat stellen.  

  • Kieskring 2: Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Kollumerland c.a. Leeuwarden, Opsterland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Tytsjerksteradiel. 
  • Kieskring 4: Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Emmen, Oldambt, Pekela, Midden-Groningen, Stadskanaal, Veendam, Westerwolde. 
  • Kieskring 28: Amsterdam. 

Over de ledenraad amateurvoetbal

De ledenraad is binnen de KNVB het vertegenwoordigende orgaan voor het gehele amateurvoetbal en is daarmee vergelijkbaar met de algemene vergadering zoals elke vereniging die heeft. Gezamenlijk met de directeur-bestuurder, Jan Dirk van der Zee, en de Raad van Toezicht is de ledenraad verantwoordelijk voor de strategische koers van het amateurvoetbal. Twee keer per jaar is er een algemene vergadering van de dertig vertegenwoordigers van het amateurvoetbal: de ledenraad.

Interesse? Interesse? Hier vind je het kandidaatstellingsformulier en meer informatie over de verkiezingen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen