Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Art Langeler spreekt in Miami: ‘Nieuwsgierig naar Nederland’

KNVB Media
KNVB Media
22 november 2019, 15:39

Art Langeler sprak tijdens het symposium van Soccerex in Miami. - Foto: KNVB Media

Art Langeler was afgelopen week één van de sprekers tijdens het Soccerex Symposium in Miami. De directeur Voetbalontwikkeling van de KNVB sprak daar over het technische beleid in Nederland en stak veel op tijdens andere bijeenkomsten.

Hoewel vooral commercie en marketing belangrijke thema’s waren in Miami, was er veel aandacht voor Langeler. "Ik heb verteld over ons technische beleid en onze visie op de manier van spelen. De aanwezigen waren erg nieuwsgierig naar het succes van Nederland. De reacties op mijn verhaal waren ook uitermate positief. Wat opviel, is hoe verbaasd iedereen is dat zo’n klein land het zo goed doet. Vooral de manier waarop wij spelers opleiden, wekte hun interesse."

Art Langeler aan het woord in Miami.

Marketingplan

Het was goed om hier te zijn. Ik heb veel geleerd van zaken om het voetbal heen en nuttige contacten opgedaan

Langeler was ook aanwezig bij andere netwerkbijeenkomsten tijdens het symposium. "Wat ik vooral heel interessant vond, was het marketingplan van de Verenigde Staten om de successen van het nationale vrouwenteam te vermarkten in de eigen competitie. Daar kunnen ook wij ons voordeel mee doen. De contacten die ik heb opgedaan, zal ik zeker delen met mijn collega’s in Zeist."

En dat geldt ook voor andere thema’s. "Het was goed om hier te zijn. Ik heb veel geleerd van zaken om het voetbal heen en nuttige contacten opgedaan. Dit zal helpen om ons voetbal nog beter en groter te maken."

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen