Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Erik Mulder terug in RVC Betaald Voetbal

KNVB Media
KNVB Media
27 februari 2019, 11:50

Erik Mulder was tijdelijk voorzitter van de selectiecommissie van FC Groningen. - Foto: KNVB Media

Erik Mulder keert terug in de Raad van Commissarissen Betaald Voetbal bij de KNVB. Mulder was tijdelijk voorzitter van de selectiecommissie die FC Groningen aan een nieuwe directie moest helpen.

"Daar zijn we vrij vlot succesvol in geweest, twee maanden was genoeg waar we rekening hielden met drie maanden", aldus Mulder. "We hebben met de aanstelling van Wouter Gudde als algemeen directeur en Mark-Jan Fledderus als technisch directeur de opvolging van Hans Nijland en Ron Jans goed opgevangen. Ik ben echt blij met die mannen; jong, kundig en ambitieus. Onze taak is volbracht. Met ingang van het volgend seizoen heeft FC Groningen opnieuw een sterke directie."

Erik Mulder is financieel directeur van Lubbers Logistics Group. Hij is voormalig financieel directeur van FC Groningen. Met onmiddellijke ingang is Mulder nu weer actief lid van de RVC in Zeist, waar hij aanschuift bij zijn collega’s Jan Smit (voorzitter), Elsemieke Havenga-Hillen, Han Berger en Niek Jan van Kesteren.

Toezichthouders Toezichthouders De Raad van Commissarissen is het toezichthoudend orgaan van de sectie Betaald Voetbal.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen