Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Dertig 'vacatures' bij de KNVB

KNVB Media
KNVB Media
1 november 2018, 11:53

De KNVB zoekt dertig personen voor de ledenraad. - Foto: KNVB Media

Weet jij wat er speelt in het amateurvoetbal? Kun je goed samenwerken maar heb je ook een eigen mening? Wil je de grootste sportbond van Nederland helpen besturen? Dan zou je zomaar aan de slag kunnen bij de ledenraad van de KNVB. Vanaf 1 januari zijn daar namelijk dertig functies beschikbaar. Gezocht wordt naar een diverse groep mensen die in staat is om de 3.150 amateurvoetbalclubs in Nederland te vertegenwoordigen.

Bij de KNVB staat de voetballer altijd centraal want voor de 1,2 miljoen leden is de KNVB zelf ook een vereniging. Daarbinnen vormen dertig personen de ledenraad, die invloed heeft op de plannen, beslissingen en benoemingen. Twee keer per jaar is er een algemene vergadering van de ledenraad op de KNVB Campus in Zeist. Daarnaast onderhouden de ledenraadsleden contact met de verenigingen in de eigen kieskring om daar het KNVB-beleid toe te lichten of juist hun vragen door te kunnen spelen aan het KNVB-bestuur.

Alle geledingen

De ledenraad vertegenwoordigt alle geledingen binnen het amateurvoetbal, dus veld- en zaalvoetbal, mannen en vrouwen, jeugd en senioren, spelers met een beperking, verenigingen, coaches, officials, etc. Zij worden hiervoor gekozen door de verenigingen en leden in hun eigen kieskring. Potentiële kandidaten voor de ledenraad kunnen zich tot en met 12 november aanmelden via het formulier op onderstaande pagina waar meer informatie staat over de rol en het functioneren van de ledenraad. 

Over de ledenraad Over de ledenraad Ga naar deze pagina voor meer informatie over de Ledenraad


KNVB Campus | Voor de teams van morgen

De KNVB Campus is de plek waar onze nationale selecties trainen. Een plek ook die een aanzuigende werking heeft op mensen die van voetbal houden. En waar topsport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Iedereen is welkom.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen