Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Seizoensplan en begroting amateurvoetbal 2018/'19

KNVB Media
KNVB Media
5 juli 2018, 12:55

Het draait er om dat elke voetballer plezier beleeft aan het voetbal en zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem of haar past. - Foto: KNVB Media

Het seizoen is amper voorbij of het nieuwe kondigt zich al weer aan. De ledenraad amateurvoetbal heeft op 26 mei het seizoensplan en de begroting amateurvoetbal voor het seizoen 2018/’19 vastgesteld.

Voetbal is van ons allemaal. Van 1,2 miljoen leden. Van miljoenen vrijwilligers en liefhebbers. Jong en oud zullen straks de strijd weer aan gaan op de velden. Seizoen 2018/’19 is het eerste seizoen van het strategisch plan 2018-2022. 

Plezier

Denken vanuit de voetballer in zijn of haar omgeving staat hierin centraal. Of het nu om een jeugdvoetballer gaat, of een Oranje- international, het draait er om dat elke voetballer plezier beleeft aan het voetbal en zich kan ontwikkelen op het niveau dat bij hem of haar past.

Het komende seizoen worden de eerste stappen gezet. Hoe de KNVB hiermee aan de slag gaat, staat in het onderstaande seizoensplan en begroting amateurvoetbal. 

 

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen