Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Geheel vernieuwd Voetbal.nl is nu live

KNVB Media
KNVB Media
25 augustus 2017, 16:00

Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. - Foto: KNVB Media

De Voetbal.nl app en website zijn compleet vernieuwd met een geheel nieuwe vormgeving. Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere liefhebbers van het amateurvoetbal. 

Het vernieuwde Voetbal.nl kent een hoop nieuwe functionaliteiten. Uiteraard kan zoals voorheen het programma, de uitslagen en de stand van het eigen team en/of andere favoriete team(s) worden bekeken. Onder meer de volgende functies zijn nieuw toegevoegd: 

  • Doelpunten, kaarten en wissels zijn zichtbaar binnen de Voetbal.nl app (mits ingevoerd in het mobiele digitaal wedstrijdformulier) 
  • Een uitslag of stand kan direct als afbeelding worden gedeeld op social media 
  • Rijschema per wedstrijd is eenvoudig samen te stellen

Het vernieuwde Voetbal.nl kent een aantal nieuwe functionaliteiten.

Favorieten

Vanwege de lancering van de vernieuwde Voetbal.nl app, is het voor gebruikers wel nodig om de favoriete teams, clubs en/of spelers opnieuw toe te voegen aan de favorieten. 

Iedereen kan gebruik maken van Voetbal.nl. Hiervoor dient wel een account te worden aangemaakt. KNVB-leden kunnen registreren met het e-mailadres dat bekend is bij hun club en vervolgens inloggen. Wie al gebruikt maakt van de KNVB Wedstrijdzaken app, kan met hetzelfde account ook inloggen in de Voetbal.nl app.

Vragen Vragen Heb je vragen over de nieuwe Voetbal.nl app? Kijk dan hier.

Voetbal.nl Voetbal.nl Bekijk de website!

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen