Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jorrit Hendrix debuteert in het Nederlands elftal

KNVB Media
KNVB Media
1 september 2016, 23:32

Jorrit Hendrix maakte zijn debuut voor Oranje. - Foto: KNVB Media

Ondanks de 1-2 nederlaag donderdagavond in de oefeninterland tegen Griekenland was er toch in ieder geval één speler die een redelijk gevoel had overgehouden aan de wedstrijd in het Philips Stadion. PSV'er Jorrit Hendrix maakte namelijk zijn debuut voor Oranje.

Op voor hem bekend terrein, hij werd juist afgelopen weekend gehuldigd voor zijn honderdste wedstrijd in het shirt van PSV, kwam de 21-jarige middenvelder in de 65e minuut tegelijk met ploeggenoot Davy Pröpper in het veld voor Kevin Strootman en Wesley Sneijder. Hendrix kon niet voorkomen dat zijn debuutwedstrijd eindigde in een nederlaag.

Dinsdag neemt de middenvelder het met Oranje op tegen Zweden. De eerste WK-kwalificatiewedstrijd lijkt al direct een cruciale. De wedstrijd in de Friends Arena in Solna begint om 20:45 uur.

Oranje verliest generale repetitie Oranje verliest generale repetitie Lees hier het wedstrijdverslag van Nederland - Griekenland.

Blind: 'Dinsdag revancheren' Blind: 'Dinsdag revancheren' Lees hier de reactie van bondscoach Danny Blind op OnsOranje.nl

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen