Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Prinses Beatrix neemt opbrengst Zwaluwen Jeugd Actie in ontvangst

KNVB Media
KNVB Media
30 september 2019, 14:00

Hoog bezoek bij s.v. 't Harde voor de landelijke campagnedag Zwaluwen Jeugd Actie - Foto: KNVB Media

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden heeft zaterdagmiddag 14 september in ’t Harde een bezoek gebracht aan voetbalvereniging S.V. ’t Harde voor de landelijke campagnedag van de Zwaluwen Jeugd Actie.

De landelijke campagnedag vormt het startsein van de Zwaluwen Jeugd Actie in het voetbalseizoen 2019/'20. Er werden verschillende voetbaldemonstraties gegeven van sporten voor kinderen met een beperking, waaronder frame- en amputatievoetbal en rolstoelbasketbal. Ook toonden jeugdspelers en het G-team van S.V. ’t Harde hun voetbalcapaciteiten.

Opbrengst

Op ludieke wijze werd het bedrag bekend gemaakt dat het afgelopen seizoen door duizenden jeugdvoetballers bijeen is gevoetbald, liefst € 400.345,-. Heel hartelijk dank aan de jeugdspelers en iedereen veel succes gewenst met de volgende editie van de Zwaluwen Jeugdbeker.

De opbrengst komt ten goede aan het Prinses Beatrix Spierfonds, Spieren voor Spieren, het KNVB-project Passend Voetbal en amateurvoetbalverenigingen van de KNVB. Het Prinses Beatrix Spierfonds doet met de opbrengst onderzoek naar spierziekten bij met name kinderen.

Zwaluwen Jeugd Actie Zwaluwen Jeugd Actie Lees hier meer over de Zwaluwen Jeugd Actie


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen