Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Cheque Zwaluwen Jeugd Actie voor SDV Barneveld

KNVB Media
KNVB Media
29 maart 2018, 13:30

Voorzitter Jan van Beek ontvangt de cheque van Zwaluwen Jeugd Actie-coördinator Ate Brunnekreef. - Foto: KNVB Media

SDV Barneveld heeft zaterdag 24 maart een cheque ontvangen voor de aanleg van een liftinstallatie in het nieuwe clubhuis. Hiermee wordt van de toegankelijkheid van het clubhuis voor mensen met een berperking sterk verbeterd.

Het bedrag van 7.500 euro is beschikbaar gesteld door de Zwaluwen Jeugd Actie. Jaarlijks komen meer dan 300.000 jeugdspelers in actie voor hun leeftijdgenootjes met een spierziekte of een andere beperking. Zij voetballen voor de Zwaluwen Jeugd Actie. De spelers vormen samen het grootste goede doelenteam van Nederland.

Jeugdbekertoernooi

Wanneer teams deelnemen aan het KNVB jeugdbekertoernooi, doen ze automatisch mee aan de Zwaluwen Jeugd Actie. Het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar de stichting.

Ate Brunnekreef, coördinator van de Zwaluwen Jeugd Actie, vertelde tijdens de uitreiking in het kort over de lange historie van het goede doel. Vervolgens nam SDV Barneveld-voorzitter Jan van Beek onder luid applaus van de aanwezigen dankbaar de cheque in ontvangst.

Zwaluwen Jeugd Actie Zwaluwen Jeugd Actie Lees meer over de achtergronden en goede doelen van de Zwaluwen Jeugd Actie.

Meer doen met voetbal? Doe mee!

Er zijn vele manieren waarop jij ook mee kan doen. Niet alleen als speler, maar ook als coach, scheidsrechter, bestuurder of als andere vrijwilliger.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen