Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

SC Woezik ontvangt cheque van Zwaluwen Jeugd Actie

KNVB Media
KNVB Media
29 april 2016, 11:10

De spelers en het bestuur van SC Woezik zijn dolblij met het geldbedrag. - Foto: KNVB Media

SC Woezik heeft op 22 april in zijn clubhuis een cheque van 15.000 euro ontvangen. De club kreeg het geldbedrag uit handen van Ate Brunnekreef, coördinator van de Zwaluwen Jeugd Actie van de KNVB district Oost, en Loek de Knegt, PR-functionaris van de Landelijke Zwaluwen Jeugd Actie.

Het bedrag is bijeengebracht door inspanningen van de Zwaluwen Jeugd Actie. Dit is een jaarlijks terugkerende actie waarbij de partners Prinses Beatrix Spierfonds, Spieren voor Spieren, KNVB en Zwaluwen Jeugd Actie met elkaar samenwerken onder het motto 'Een betere toekomst voor kinderen met een spierziekte'.

Uitreiking

Voor de G-voetbalteams van sc Woezik, sv Hatert en Beuningse Boys stond op deze dag een voetbaltoernooi gepland. Na afloop kwamen de spelers en begeleiders bijeen in het clubhuis. De spelersgroep van SC Woezik en interim-voorzitter Ton Peters-Sengers kregen vervolgens de cheque uitgereikt.

De club gaat het bedrag besteden aan het verbeteren van de toegangelijkheid van de accommodatie van personen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Zwaluwen Jeugd Actie Zwaluwen Jeugd Actie Alles over de Zwaluwen Jeugd Actie

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen