Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Actie 'Kies een club' Jeugdfonds Sport

KNVB Media
KNVB Media
25 mei 2022, 11:17

Om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om lid te worden van een club lanceert het Jeugdfonds Sport & Cultuur lanceert de campagne 'Kies een club'. - Foto: KNVB Media

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur lanceert de campagne 'Kies een club'. Om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven lid te worden van een sport- of cultuurclub.

In de campagne geven zij ouders met geldzorgen de mogelijkheid contact op te nemen via kieseenclub.nl. Door contact met het Jeugdfonds op te nemen via deze speciale website, brengen zij deze ouders in contact met een intermediair (zoals leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of wijkteam) die een sport- of cultuuraanvraag kan doen.  De KNVB werkt actief hierin samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur, elk kind verdient het om mee te doen!

Kies een club Kies een club Ga naar de website kieseenclub.nl

Verenigingen

Speciaal voor alle voetbalverenigingen zijn er uitingen gemaakt met de tekst ‘Kies onze club’, waardoor de boodschap beter door de verenigingen uit te dragen is. Bezoek de campagnepagina en deel ook deze boodschap naar jouw leden, potentiële leden en ouders en eventueel via lokale media. Door aandacht te geven aan deze mogelijkheden, bied je nog meer jongens en meiden de mogelijkheid te voetballen bij jouw vereniging. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur Jeugdfonds Sport & Cultuur Meer informatie over de mogelijkheden van Jeugdfonds Sport & Cultuur vind je hier.

Website Jeugdfonds Sport & Cultuur Website Jeugdfonds Sport & Cultuur Alle informatie over 'Kies een club' vind je op de website van Jeugdfonds Sport.

Ouders

Ouders kunnen dus zelf contact opnemen met Jeugdfonds Sport via de website kieseenclub.nl. Daar vul je een formulier in of bel je met het Jeugdfonds. Zij zoeken voor het gezin een intermediair: iemand die werkt met kinderen en jongeren. Dit is bijvoorbeeld een juf, meester, of een sociaal wijkteam. Deze intermediair neemt dan contact op en doet samen met de ouder(s)/verzorger(s) een aanvraag zodat het kind lid kan worden van een club, of je ontvangt een e-mail met de contactgegevens van een intermediair. De ouder(s) kunnen diegene dan bellen of mailen.

Samenwerking

De KNVB en Jeugdfonds Sport werken samen om zoveel als mogelijk kinderen te laten genieten van de voetbalsport. Dit doen ze door o.a. samen te werken rondom KNVB Schoolvoetbal, waar OranjeLeeuwin Shanice van der Sanden ambassadrice is. 

Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden ambassadeur KNVB Schoolvoetbal Oranjeleeuwin Shanice van de Sanden ambassadeur KNVB Schoolvoetbal Lees het artikel.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen