Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meer vrouwen in voetbal: een verrijking!

KNVB Media
KNVB Media
2 september, 11:20
0:24

De KNVB is samen met ING een campagne gestart om meer vrouwen te werven voor functies bij de vereniging. - Foto: KNVB Media

Wereldwijd komen er steeds meer vrouwen in topposities. Van minister-presidenten tot topmanagers in het bedrijfsleven, bij overheden en instellingen. Uit recent onderzoek is gebleken dat de verschillende posities bij amateurverenigingen die door vrouwen worden ingevuld achterblijven bij deze ontwikkeling. Terwijl het een verrijking voor de club is. Immers als het aantal vrouwen in het voetbal laag blijft, wordt er een hele grote groep talentvolle bestuurders, trainers en scheidsrechters niet benut. Sowieso zorgt een meer inclusieve vereniging voor een meer duurzame vereniging als vanuit verschillende invalshoeken wordt meegedacht bij een vereniging. Om die reden is de KNVB samen met ING een campagne gestart om meer vrouwen te werven voor functies bij de vereniging.

Meer vrouwen in voetbal: een verrijking! Meer vrouwen in voetbal: een verrijking! Lees het gehele artikel op KNVB Assist.


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen