Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zuid 1 en 2: nieuwe speeldata voor afgelast programma 9 februari 2020

KNVB Media
KNVB Media
11 februari 2020, 15:17

De nieuwe speeldata voor het inhaalprogramma van 9 februari jl. zijn bekend - Foto: KNVB Media

De nieuwe speeldata voor de afgelaste wedstrijden van het afgelopen weekend zijn bekend. Vanwege de stormachtige weersomstandigheden werd zondag 9 februari het gehele amateurvoetbal afgelast.

Nieuwe datum afgelast programma categorie A en doorschuifregeling mannen standaardteams

De op zondag 9 februari afgelaste wedstrijden uit de categorie A worden collectief doorgepland naar zondag 1 maart. De al op deze en andere inhaaldagen geplande wedstrijden worden opnieuw ingepland op de resterende inhaaldagen, waarbij getracht wordt een zo groot mogelijk inhaalprogramma te realiseren.

  • inhaaldagen mannen standaard: 11-13 april en 3 mei
  • inhaaldagen mannen reserve categorie A: 22 maart, 11-13 april en 26 april
  • inhaaldagen vrouwen categorie A: 22 maart, 11-13 april en 26 april

Belangrijk bij mannen standaardteams:

Indien een van de teams al op alle inhaaldagen een achterstallige wedstrijd moet spelen, dan worden wedstrijden midweeks ingepland. Hiervoor is ook vanaf 1 april weer de doorschuifregeling van kracht, hetgeen betekent dat incidentele wedstrijden die in het weekend geen doorgang vinden, automatisch worden doorgepland naar de dinsdag of donderdag daaropvolgend. Zie hiervoor ook artikel 2.3.7. uit het Handboek Competitiezaken Amateurvoetbal.

Nieuwe datum afgelast programma en doorschuifregeling senioren B-categorie

De op zondag 9 februari afgelaste wedstrijddag 13 uit de categorie B wordt geheel ingepland op zondag 22 maart. De al op deze inhaaldag geplande wedstrijden, worden weer opnieuw door ons ingepland op een nieuw inhaalprogramma. Ongeveer 3-4 weken voor het volgende inhaalprogramma (om een zo groot mogelijk inhaalprogramma te realiseren) wordt door ons weer het volgende inhaalprogramma opgebouwd (11 en 13 april, 25/26 april en 21 mei).

Belangrijk bij senioren B-categorie:

Indien een van de teams reeds op alle inhaaldagen een achterstallige wedstrijd moet spelen, dan worden wedstrijden midweeks ingepland. Hiervoor is vanaf 1 april ook de doorschuifregeling van kracht, hetgeen betekent dat incidentele wedstrijden die in het weekend geen doorgang vinden, automatisch worden doorgepland naar de dinsdag of donderdag daaropvolgend. Zie hiervoor ook artikel 2.3.7. uit het Handboek Competitiezaken Amateurvoetbal.


  • Tags:

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen