Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Commissie van beroep handhaaft straf Willem II

KNVB Media
KNVB Media
15 november 2016, 13:30

Tegen de uitspraak van de commissie van beroep kan Willem II niet meer in beroep gaan. - Foto: KNVB Media

De commissie van beroep heeft Willem II een boete opgelegd van 12.500,- euro en een voorwaardelijke straf van een thuiswedstrijd zonder publiek, met een proeftijd van twee jaar. Deze straf is gelijk aan de uitspraak van de tuchtcommissie en het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal, die beide eerder niet geaccepteerd werden door de Tilburgers.

Tijdens de wedstrijd Willem II - NAC Breda op 22 mei 2016 vond er een aantal vuurwerkincidenten plaats. Ook kwamen na afloop van deze wedstrijd supporters het veld op en werd er opnieuw vuurwerk afgestoken.

Geen beroep mogelijk

Doordat Willem II zowel het schikkingsvoorstel als de uitspraak van de tuchtcommissie niet accepteerde, kwam de zaak bij de commissie van beroep. Tegen de uitspraak van de commissie van beroep kan Willem II niet meer in beroep gaan.

Tuchtrechtspraak betaald voetbal Tuchtrechtspraak betaald voetbal De tuchtrechtspraak binnen het betaald voetbal kent de aanklager, de tuchtcommissie en commissie van beroep

Meer vrouwen als vrijwilliger

Elke vereniging die graag meer vrijwilligers aan zich wil binden, kan gaan focussen op het werven en behouden van meiden en vrouwen voor vrijwilligersfuncties. Onbedoeld en ongewild laten veel clubs maar liefst de helft liggen van hun potentiële trainers, scheidsrechters en bestuurders.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen