Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Feyenoord en FC Utrecht bekeren door na zeges in het noorden

KNVB Media
KNVB Media
19 december 2019, 22:30

Mark van der Maarel (2) juicht na de treffer van Issah Abass (links). - Foto: Soccrates Images

Feyenoord en FC Utrecht hebben zich donderdag als laatste clubs geschaard onder de laatste zestien van de strijd om de TOTO KNVB Beker. Beide eredivisionisten ontdeden zich in het noorden van het land van respectievelijk SC Cambuur (1-2) en FC Groningen (0-1).

Nadat eerder in de week al Ajax, PSV en AZ de grootste moeite hadden om de achtste finales te bereiken, kreeg ook Feyenoord het stevig voor zijn kiezen. Het volgepakte Cambuurstadion kreeg een zinderende bekerstrijd voorgeschoteld. Berghuis opende in de tweede helft de score, Cambuur maakte gelijk vanaf de strafschopstip en Senesi schoot Feyenoor vlak voor tijd een ronde verder.

In Groningen was invaller Issah Abass namens FC Utrecht matchwinner. De Ghanees scoorde halvewege de tweede helft op aangeven van Gyrano Kerk de enige treffer voor de drievoudige winnaar van de TOTO KNVB Beker.

Zaterdag loting

Zaterdagavond (22.00 uur, live in De Eretribune op FOX Sports) wordt er geloot voor de komende rondes van de TOTO KNVB Beker. Niet alleen worden de zestien resterende clubs aan elkaar gekoppeld voor de achtste finales, ook wordt er meteen 'doorgeloot' voor de kwartfinales, halve finales en finale.

Feyenoord en FC Utrecht bekeren door na zeges in het noorden Feyenoord en FC Utrecht bekeren door na zeges in het noorden Feyenoord en FC Utrecht hebben zich donderdag als laatste clubs geschaard onder de laatste zestien van de strijd om de TOTO KNVB Beker.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen