Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Amateurs ODIN '59 stunten met bekerzege in Emmen

KNVB Media
KNVB Media
1 november 2018, 13:46

De speler van ODIN '59 vieren de stunt tegen FC Emmen met de meegereisde supporters. - Foto: Soccrates Images

Zou het aan de clubkleuren liggen? Na RKC dat dinsdagavond de trotse koploper van de eredivisie - PSV - uit het bekertoernooi wipte, zorgde woensdag het geel-blauw van ODIN '59 voor een daverende stunt door FC Emmen in eigen stadion te verslaan.

Held van dit nieuwste bekersprookje werd Nigel Hardenberg die als reuzendoder FC Emmen in de slotfase met twee goals velde. Donderdag staan er nog twee wedstrijden op het programma voor de tweede ronde van het TOTO KNVB Bekertoernooi.  NEC en Fortuna Sittard trappen om 18.45 uur af in het Goffertstadion. Feyenoord ontvangt ADO Den Haag in De Kuip. Dat duel begint om 20.45 uur. 

Loting

Zaterdag is de loting voor de achtste finales in het programma Eretribune op FOX Sports. In de koker zitten drie amateurclubs: AFC, Kozakken Boys en ODIN '59.

Bekerstunt Bekerstunt Amateurs ODIN '59 knikkeren FC Emmen uit bekertoernooi.

Een coach voor iedereen

Voetbal verbindt, overal ter wereld. Binnen het WorldCoaches-programma leidt de KNVB wereldwijd voetbalcoaches op in hun eigen buurt of dorp. Deze coaches inspireren en begeleiden kinderen op sportief én sociaal vlak. Want de KNVB gelooft dat iedere jonge voetballer een goede coach verdient; een WorldCoach.

Iedereen met passie voor voetbal en de juiste mindset kan WorldCoach worden; van gymleraar tot voormalig profvoetballer, man of vrouw.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen