Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vitesse-vakken voor KNVB Bekerfinale uitverkocht

KNVB Media
KNVB Media
18 maart 2017, 12:04

De KNVB Bekerfinale wordt zondag 30 april in De Kuip gespeeld. - Foto: KNVB Media

De bekerkoorts in Arnhem en omstreken stijgt tot grote hoogten. In twee dagen tijd heeft Vitesse alle beschikbare kaarten voor Vitesse-supporters voor de KNVB Bekerfinale tegen AZ aan de man gebracht. Maandag gaat de ticketverkoop voor de fans van AZ van start.

Ricky van Wolfswinkel en Alexander Büttner vieren het bereiken van de KNVB Bekerfinale.

Donderdagochtend gingen de verkoopkanalen van de Arnhemse club open. Binnen 3,5 uur waren er al 8.000 kaarten verkocht. Zaterdagochtend kon Vitesse berichten dat alle beschikbare vakken voor Vitesse-supporters zijn uitverkocht. De geelzwarten stonden driemaal eerder in de finale om de KNVB Beker, maar slaagden er nooit in de zilveren dennenappel naar Arnhem te brengen.

Beide clubs 17.500 kaarten

Beide clubs krijgen voor de finale 17.500 kaarten. Dat 35.000 kaarten eerlijk verdeeld worden onder de fans van AZ en Vitesse betekent dat het stadion voor 75 procent gevuld is met supporters die tickets via de clubs hebben gekocht. Vitesse en de KNVB doen hun best om te bekijken of er extra tickets mogelijk zijn voor de supporters van Arnhemmers. Aangezien de finalisten evenveel kaarten hebben ontvangen, is de club afhankelijk van de ticketverkoop bij AZ.

De overige toegangsbewijzen voor de eindstrijd gaan naar onder meer maatschappelijke acties van de KNVB, Stadion Feyenoord en overige partners. De KNVB Bekerfinale wordt zondag 30 april in Rotterdam gespeeld. De aftrap in De Kuip is om 18.00 uur.

Kaarten voor De Kuip Kaarten voor De Kuip Een gedetailleerd overzicht van de verdeling van de tickets voor de KNVB Bekerfinale 2017.

Meer vrouwen als vrijwilliger

Elke vereniging die graag meer vrijwilligers aan zich wil binden, kan gaan focussen op het werven en behouden van meiden en vrouwen voor vrijwilligersfuncties. Onbedoeld en ongewild laten veel clubs maar liefst de helft liggen van hun potentiële trainers, scheidsrechters en bestuurders.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen