Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Leon Bot (Kozakken Boys) is één avondje niet voor Ajax

KNVB Media
KNVB Media
26 oktober 2016, 13:18
1:46

Leon Bot neemt het in de 2e ronde van de KNVB Beker op tegen zijn favoriete club, Ajax. - Foto: KNVB Media

Normaal gesproken is hij een fervent Ajax-supporter, maar vanavond, woensdag 26 oktober, is hij dat voor één avond niet. Dan staat Leon Bot namelijk met Kozakken Boys in de 2e ronde van de KNVB Beker tegenover de Amsterdammers.

“Je hoopt op een knaller”, refereerde hij aan de loting een paar weken terug. "Ik zat op de bank en dan zie je Emmen voorbijkomen, of dat soort clubs die er nog in zitten. En dan denk je 'nee, niet die club'." Bot kreeg zijn zin; het werd Ajax. “Ik sprong even van de bank af.”

Vreemde voorbereiding

De voorbereiding op de bekerkraker was ietwat opmerkelijk. Bot zat met een paar teamgenoten dit weekend namelijk nog in Spanje, waar ze in een strandtent de Klassieker keken. “Je moet oppassen dat je niet gaat meejuichen met Ajax”, waarschuwden zijn teamgenoten hem. “Dat zal ik niet doen”, grijnst hij. “Ik ben één avondje niet voor Ajax. Gevoel aan de kant, vol erop en dan gaan we zien waar het schip strandt.”

Sparta Rotterdam verslaat PSV in 2e ronde KNVB Beker Sparta Rotterdam verslaat PSV in 2e ronde KNVB Beker Lees hier meer over de eerste wedstrijden in de 2e ronde van de KNVB Beker.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen