Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Sparta Rotterdam verslaat PSV in 2e ronde KNVB Beker

KNVB Media
KNVB Media
25 oktober 2016, 22:40

Jodan Boys won met 1-2 van Go Ahead Eagles in de 2e ronde van de KNVB Beker. - Foto: KNVB Media

De eerste zeven ploegen die aanstaande donderdag in de kokers gaan voor de loting van de Achtste finale van de KNVB Beker zijn bekend. VVSB meldde zich als eerste bij de laatste zestien en onder meer ook Sparta Rotterdam en Jodan Boys hebben zich gekwalificeerd voor de volgende ronde.

VVSB won de derby in de Bollenstreek tegen Katwijk met 3-0. Parami opende de score namens de stuntploeg van vorig seizoen en zag hoe Tim de Rijk en Giovialli Serbony de andere doelpunten verzorgden. Jodan Boys zorgde voor een heuse bekerstunt, door een 1-0 achterstand in de Adelaarshorst tegen Go Ahead Eagles om te buigen in een 1-2 overwinning door doelpunten van Levi Marengo en Roald Heerkens.

De uitslagen in de KNVB Beker op dinsdag 25 oktober.

Bij FC Volendam - Almere City FC en Spakenburg - ASWH draaide het uit op een verlening, die respectievelijk door FC Volendam (2-1) en ASWH (2-3) werden gewonnen. ADO Den Haag had het in eigen huis lang moeilijk met Telstar, maar door doelpunten van Mike Havenaar en Dennis van der Heijden in de laatste twintig minuten werd de openingstreffer van Denis Mahmudov ongedaan gemaakt.

Sparta Rotterdam

In Tiel kwam SC Cambuur nooit echt in de problemen tegen TEC, mede door een fraaie vroege openingstreffer van Jamiro Monteiro. Het werd 0-4 voor de Friezen. In Rotterdam speelden Sparta Rotterdam en PSV opnieuw tegen elkaar, na de Eredivisie-ontmoeting afgelopen zaterdag, maar dit keer waren het de Spangenaren die wonnen; 3-1.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen